Συνδυασμοί μαθημάτων

Η ολοκληρωμένες σπουδές προσφέρουν αίσθημα ασφάλειας και αυτοπεποίθησης στο μουσικό. Γιατί μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόκληση εμφανιστεί μπροστά του στο μέλλον. Ειδικά όταν μιλάμε για ταλαντούχους μουσικούς όπου οι προκλήσεις είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστούν.

Κάθε πρόκληση είναι και μια ευκαιρία για εξέλιξη. Γι’αυτό προτείνω πάντοτε στους μαθητές μου, να στοχεύουν σε ολοκληρωμένους κύκλους μελέτης και όχι σε μονόπλευρη μελέτη ενός οργάνου.

Η Θεωρία της μουσικής είναι απαραίτητη εάν μαθαίνεις τραγούδι ή κάποιο μουσικό όργανο.

Η Αρμονία είναι απαραίτητη εάν θέλεις να γράψεις μουσική ή εάν θέλεις να πάρεις κάποιο Δίπλωμα στο τραγούδι ή σε κάποιο μουσικό όργανο.

Βασικές γνώσεις Σολφέζ, ντικτέ και ακουστικών ασκήσεων είναι επίσης πολύ σημαντικές και πολλές φορές απαραίτητες, ειδικά εάν είσαι τραγουδιστής, θέλεις να γράψεις μουσική, ή θέλεις να πάρεις κάποιο Δίπλωμα στη μουσική.

Η μέτρια γνώση ενός μουσικού οργάνου είναι απαραίτητη εάν θέλεις να διδάξεις φωνητική.

Η χρήση του προγράμματος Finale θα σου λύσει τα χέρια εάν πρόκειται να σπουδάσεις σε Μουσικό Πανεπιστήμιο ή εάν γράφεις μουσική.

Εάν θέλεις να σκάνεις συνδυασμό μαθημάτων θα φτιάξουμε μαζί ένα πρόγραμμα ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις οικονομικά και χρονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο info@musicdoor.gr