Κλασικό Πιάνο

Εάν σου αρέσει η κλασική μουσική μπορείς να ξεκινήσεις μαθήματα κλασικού πιάνου. Το μάθημα διαρκεί 1 ώρα, μία φορά την εβδομάδα.

Η μελέτη ξεκινάει από 15′ λεπτά την ημέρα 3-4 φορές την εβδομάδα και μετά από δύο εβδομάδες ο χρόνος μελέτης αυξάνεται σταδιακά μέχρι το σημείο που επιλέγεις πόσο χρόνο θέλεις να διαθέσεις για τη μελέτη και πόσο γρήγορα θέλεις να προχωρήσεις.

Θα χρειαστείς εάν δεν έχεις πιάνο να αποκτήσεις μια κλαβινόβα με βαρυκεντρισμένα πλήκτρα. Το κόστος αγοράς ενός τέτοιου οργάνου δεν είναι πλέον απαγορευτικό..

Έχεις τη δυνατότητα εάν αυτός είναι ο στόχος σου, να δώσεις κατατακτήριες όταν φτάσουμε στο επίπεδο Ανωτέρας ώστε να προχωρήσεις για Πτυχίο και Δίπλωμα Πιάνου. Στην περίπτωση που είναι ο στόχος σου να ασχοληθείς επαγγελματικά, φτιάχνουμε μαζί το πρόγραμμά σου και διδάσκεσαι όλα όσα είναι απαραίτητα προκειμένου να προχωρήσεις προς αυτή την κατεύθυνση και να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου. Για σπουδές που στοχεύουν στην απόκτηση Πτυχίων επιβάλλεται να αποκτήσεις μέσα στα χρόνια των σπουδών σου ένα κανονικό πιάνο, όχι ηλεκτρικό.

Έχεις επίσης τη δυνατότητα να επιλέξεις εάν θα δώσεις εξετάσεις για ένα ελληνικό Πτυχίο ή εάν θα δώσεις εξετάσεις σε ξένη επιτροπή που έρχεται στην Ελλάδα από το Trinity College.

Επικοινώνησε μαζί μου στο info@musicdoor.gr για περισσότερες πληροφορίες.