Μεμονωμένα Μαθήματα – Συμβουλευτική

Μεμονωμένα μαθήματα/συμβουλευτική

Εάν δεν θέλετε να παρακολουθείτε συστηματικά μαθήματα, αλλά χρειάζεστε κάποια συμβουλή ή κάποια μεμονωμένα μαθήματα προκειμένου να λύσετε προβλήματα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου και να οργανώσουμε session ανάλογα με τις ανάγκες που έχετε.

Τα μεμονωμένα μαθήματα/συμβουλευτική αφορούν θέματα τεχνικής του πιάνου, αυτοσχεδιασμού, συνοδείας, ενορχήστρωσης κομματιών οποιουδήποτε στυλ, μουσικού προγράμματος finale, φωνητικής, back vocals, συμβουλευτική για κατεύθυνση σπουδών (πιο ωδείο ή μουσική σχολή είναι καταλληλότερα για την περίπτωσή σας), θεωρητικών, σολφέζ, ντικτέ, ανώτερων θεωρητικών κ.α. πολλά.

Επικοινωνήτε μαζί μου με μαιλ, με ενημερώνετε για το θέμα που θα θέλατε να λύσουμε παρέα και σας απαντάω για τη χρονική διάρκεια που θα χρειαστούμε ή εάν δεν μπορώ να βοηθήσω εγώ (παράδειγμα θέλετε να λύσετε κάποιες απορίες στο μπουζούκι) σας προτείνω κάποιο συνεργάτη.

Τα μεμονωμένα μαθήματα μπορούν να γίνονται μέσω skype, με e-learning ή σε κανονική συνάντηση.

Το κόστος του εκάστοτε session εξαρτάται από τη χρονική του διάρκεια ή από την εργασία που έχω να κάνω εγώ για εσάς (εάν χρειάζεται να σας παραδώσω έγγραφη ύλη ειδικά φτιαγμένη για τις ανάγκες σας)

Ενδεικτικά, ένα απλό session 30’ έχει κόστος 10,00 ευρώ.